SC RANGRIZ SRL este o societate cu capital privat integral romanesc infiintata in anul 1995, avand ca obiect de activitate productia de lacuri si vopsele.

Societatea a activat pe piata romaneasca mai intai ca importator si distribuitor al gamei de vopsele RANGRIZ si apoi ca producator de lacuri si vopsele RANGRIZ. Produsele  noastre sunt realizate intr-un sistem integrat  de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale.

SC RANGRIZ  SRL produce sub marcile RANGRIZ si PATINA o gama larga de produse: vopsele alchidice, grunduri, lacuri, diluanti, vopsele lavabile de interior si exterior, adezivi, tencuieli decorative, coloranti. Din anul 2007 dispunem de un sistem de colorare pentru vopsea lavabile de interior si exterior, tencuiala decorativa respectiv amorsa realizand la solicitarea clientilor culoarea dorita (in 26.000 nuante).

 Portofoliul companiei include: vopsele alchidice si pe baza de apa, lacuri, amorse, grunduri, tencuieli decorative, pigmenti, adezivi comercializate sub mărcile RANGRIZ (SIBA, SADAF, SARA, grund SUPER AP 470 si CLASIC, ECORANGRIZ, ECOWEISS, ECOACET, ECOAMORSA, ECOAMORSA REZISTENTA LA MUCEGAI) şi PATINA (vopsea superlavabila de interior, tencuieli decorative colorate, vopsele lavabile colorate, amorse colorate, lacuri colorate, lac pentru piatra, vopsea tabla zincata) activand atat pe piata bunurilor de larg consum, cat si in cea industriala. Portofoliul de servicii include sustinerea partenerilor si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri. Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si loialitate din partea clientilor nostri bazandu-ne pe o calitate inalta a produselor si serviciilor noastre.

Ne mentinem competitivitatea prin eficienta si flexibilitatea productiei pe care o adaptam cerintelor pietei si prin introducerea de produse noi. In tot ceea ce facem respectam mediul natural, sanatatea clientilor, a angajatilor si a locuitorilor din vecinatatea noastra. Dezvoltarea produselor si intreaga noastra activitate tine seama de cerintele ecologice la nivelul Uniunii Europene

Sunteti de acord cu transmiterea datelor cu caracter personal?

Acceptare