Consultanta

Cei mai mulți dintre noi pot face o treaba buna zugravind. Dar un profesionist face o treaba excelenta. In mod evident, profesionisti au mai multa experienta decat mesterul obisnuit, dar ei știu, de asemenea, tehnici și trucuri. Am cerut catorva profesionisti sa ne impartaseasca aceste secrete, probabil au tinut cateva sfaturi pentru ei insisi, dar ne-au oferit cu mai mult decat suficient pentru a va ajuta sa lucrasi mai eficient si sa obtineti rezultate mai bune.

Eliberarea suprafetelor

Pentru a incepe, scoateti totul din camera. Fiecare profesionist cu care am vorbit a avut o poveste de groaza despre momentul in care a nu a urmat Regula nr 1. Piesele mari de mobilier pot fi, uneori, lasate acoperite in centrul camerelor mai mari, dar daca faceti repararea de gips-carton, "Scoateti totul. Praful de gips-carton intra peste tot." Scoateti usi, corpuri de iluminat și etichetați totul cu banda de mascare. De asemenea, se recomanda sa se investeasca in salopete de lucru.

Pregatirea suprafetelor

Gasiti si reparati, fisurile si urmele de lovituri. Curatati reparatiile si umflaturi cu o masina de slefuit gips-carton. Pentru pereti fini si aderenta mai buna, unele dintre argumente pro sunt slefuirea pentru toate zidurile vopsite în prealabil, indiferent de forma în care sunt.

Sfaturi Utile:

Incarcati pensula corect

In mod ideal, vrei atat de multa de vopsea pe pensula, dupa cum puteti controla fara a face picături sau pete. Pentru a face acest lucru, puneti pensula in vopsea aproximativ 4 cm, apoi scuturati (nu stergeti), fiecare parte a pensulei pe partea laterala a cutiei.

Vopsiti de sus in jos

Dupa zugravirea tavanului, lucrati de sus în jos: incepeți cu laminat coroana, apoi faceti pereții și apoi urmeaza vopsirea ramelor din jurul ferestrelor si usilor.

Concentrați-vă pe ferestre

Cel mai bun timp pentru a vopsii ferestrele este la inceputul zilei, atunci cand sunteti in cea mai buna forma.

Vopsiti usile corect

Cei mai mulți zugravi nu au probleme sa vopseasca usile la locul lor, dar se recomanda sa puneti usa pe suporti si sa lucrati pe orizontala. Daca aveti o usa cu lambriuri, incepeti cu panourile si lucrati de la marginile exterioare in spre centru.

Asteptati-va sa fie nevoie de retusuri

Accidentele se pot intampla. Pastrati o perie din burete ieftin la indemana sa puteti amesteca zona accidentata cu restul de perete sau tamplarie. Pentru a imita aspectul unei role, pur și simplu apasati pe vopsea.

Va rugam alegeti produsul, si dimensiunile peretelui pentru a primi un consum estimativ.

Sunteti de acord cu transmiterea datelor cu caracter personal?

Acceptare